Skip to main content

Vi söker en Matkreatör till The DUXIANA

The DUXIANA är ett exklusivt boutiquehotell med tillhörande restaurang och bar. The DUXIANA startade nyligen upp igen efter en omfattande renovering och i samband med detta söker vi en Matkreatör som vill vara med och ta vårt kök till nya nivåer.

På The DUXIANA ska vi vara det självklara valet vid de olika tillfällena i livet. Eller som vi själva säger: The DUXIANA is a place to stay, work, meet, dine and shop. A place to get energized, a place to relax. One that gives you time for leisure and work, and for inspiration and contemplation. It simply caters for all aspects of you and of life. 

Arbetsuppgifter

  • Du är delaktig i menyskrivningen
  • Du ansvarar för att skapa nya rätter till vår restaurang och vid speciella tillfällen och events
  • Du leder köksteamet i service
  • Du fungerar som köksmästarens högra hand
  • Du ansvarar för beställningar, inventering och schemaläggning
  • Du ansvarar för egenkontroll
  • Du är delaktig i eventplanering och ansvarar för att planera veckans arbete, PM och specialbokningar

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp det nya The DUXIANA. Du som passionerat och stolt lagar, förbereder och står för den mat som The DUXIANA har på menyn. Du som är kreativ, skapande och vågar testa gränserna, allt för att sätta oss överst på Malmös restaurangkarta. Du som är noga med alla detaljer, och bryr dig om dina kollegor och dina gäster. 

Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av liknande roll samt a la carte-vana. Yrkesutbildning är meriterande. Som person är du passionerad, flexibel, ansvarstagande och positiv.

Vi erbjuder en provanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF och Unionen och erbjuder friskvårdsbidrag, bidrag skor/ arbetskläder och relevanta utbildningar. 

Ansökan och Upplysningar

Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till Maria Putak, General Manager The DUXIANA. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsterna kontakta Maria Putak

Om the Duxiana

The DUXIANA är ett exklusivt boutiquehotell med tillhörande restaurang och bar som drivs genom det familjeägda, skånska säng och- möbelföretaget DUX. Sedan 1926 har DUX producerat premiumsängar och möbler som idag säljs i ca. 40 länder. The DUXIANA har 19 individuellt inredda och designade hotellrum och har nyligen startat upp igen efter en omfattande renovering och uppdatering av sitt varumärke.