Skip to main content
Julbord Malmö
Julbord Skåne
Julbord Malmö

Julbord i Malmö

Fira företagets julfest på The DUXIANA

Letar du efter det perfekta stället i Malmö för företagets julfest? Då har du hittat rätt. The DUXIANA, Malmös coolaste boutiquehotell, ordnar den perfekta julfesten för dig, under ledorden "comfortable & spectacular"! Oavsett om du tänker dig en liten julmiddag för dina närmaste kollegor, eller om du vill boka hela The DUXIANA för en storslagen julfest, så finns vi där för dig.

Vill du ha dansande nissar i tomteluvor, en lucia eller en gospelkör som sjunger julsånger? Det ordnar vi. Vill du ha en DJ som spelar "Last Christmas" hela natten och en julgran att dansa runt? Vi löser det. Glögg eller varm cider på vår terrass? Inga problem. Vi kan till och med be vår personal att bära fula jultröjor (men det kommer att kosta...).

Med andra ord: det du vill ha, det löser vi! Vi kan förstås också erbjuda övernattning för dina gäster i våra nyrenoverade hotellrum. Kontakta oss för att diskutera din julfest!

Boka din julfest

Meny

Vi bjuder på en härlig vintrig julmiddag bestående av tre rätter, kaffe eller thé ingår. Till detta rekommenderar vi vår dryckesmeny som vi tagit fram speciellt för julmiddagen. 

Meny: 645 kr/person

Dryckesmeny: 600 kr/person

Boka Julfest

Vill du boka din julfest hos The DUXIANA? Kontakta oss!

Julbord Malmö
Julbord Skåne
Julbord Malmö